Για να επανέλθει το κρυσταλλωμένο μέλι στην φυσική του ρευστότητα

Αφήστε το με το δοχείο, για αρκετή ώρα, σε μπεν-μαρί χαμηλής θερμοκρασίας (40 βαθμούς) και ποτέ σε άμεση επαφή με θερμαντική πηγή.
Για να επανέλθει το κρυσταλλωμένο μέλι στην φυσική του ρευστότητα 4.5 5 NIKOS Τρίτη 19 Ιουνίου 2012 Αφήστε το με το δοχείο, για αρκετή ώρα, σε μπεν-μαρί χαμηλής θερμοκρασίας (40 βαθμούς) και ποτέ σε άμεση επαφή με θερμαντική πηγή.


On : Τρίτη 19 Ιουνίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!