Για να επανέλθει το κρυσταλλωμένο μέλι στην φυσική του ρευστότητα
Αφήστε το με το δοχείο, για αρκετή ώρα, σε μπεν-μαρί χαμηλής θερμοκρασίας (40 βαθμούς) και ποτέ σε άμεση επαφή με θερμαντική πηγή.
Για να επανέλθει το κρυσταλλωμένο μέλι στην φυσική του ρευστότητα
4.5
5
NIKOS
Τρίτη 19 Ιουνίου 2012
Αφήστε το με το δοχείο, για αρκετή ώρα, σε μπεν-μαρί χαμηλής θερμοκρασίας (40 βαθμούς) και ποτέ σε άμεση επαφή με θερμαντική πηγή.
On : Τρίτη 19 Ιουνίου 2012,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΜΕΛΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου