• O χρόνος τηγανίσματος με ελαιόλαδο, καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 4-5 λεπτά και η θερμοκρασία να είναι ήπια.
• Οι ειδικοί θεωρούν κατάλληλη θερμοκρασία τηγανίσματος για το ελαιόλαδο τους 160-180ο C (δηλαδή στα 3/4 της σκάλας της κουζίνας σας, λίγο πάνω από τη μέση).
• Ακόμα και αν χρησιμοποιείτε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (μέχρι και πέντε φορές πιο ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες σε σχέση με τα σπορέλαια), δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεπερνάτε τα 15-20 λεπτά
πηγή:http://www.dietup.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου