Τι θα έλεγες για καλαμπόκι... μυστικά για τέλειο ψήσιμο!
Για να φτιάξετε τρυφερό φρέσκο και πεντανόστικο καλαμπόκι,κατ αρχάςβάλτε στην κατσαρόλα νερό και αφήστε το στη φωτιά μέχρι να βράσει και να αρχίσει να κοχλάσει.Αφήστε το να κοχλάσει για κανα λεπτάκι και βάλτε τα καλαμπόκια ολόκληρα χωρίς να τα αλατίσετε καθόλου!!!Αφήστε τα να βράσουν για ΑΚΡΙΒΩΣ 3 λεπτά.Οχι παραπάνω γιατί και θα χάσουν τα καλαμπόκια σας σε γεύση,αλλα καί ε θρεπτικά συστατικά!Βγάλτε τα απο την κατσαρόλα και αλατίστε τα σύμφωνα με τα γούστα σας.Προσθέστε λίγο βουτυράκι έτσι ζεστά όπως είναι,αφήστε το να λυώσει και...απολαύστε τα!
Τι θα έλεγες για καλαμπόκι... μυστικά για τέλειο ψήσιμο!
4.5
5
NIKOS
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011
Για να φτιάξετε τρυφερό φρέσκο και πεντανόστικο καλαμπόκι,κατ αρχάςβάλτε στην κατσαρόλα νερό και αφήστε το στη φωτιά μέχρι να βράσει κα...
On : Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΛΑΧΑΝΙΚΑ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου