Σημείωση:Οι πιό έμπειρες νοικοκυρές,ξέρουν πόσο χρόνο χρειάζεται το κάθε φαγητό στον φούρνο για να ψηθεί.Αν είστε πιό αρχάρια/αρχάριος,και το φαγητό σας δέν έχει ψηθεί εντελώς και χρειάζεται περισσότερο ψήσιμο,απλά ξαναφτιάξτε άλλο ένα ζυμαρένιο στεφάνι και ξανασφραγίστε το πήλινό σας μέχρι το φαγητό σας να είναι εντελώς έτοιμο.
Σφράγισε τη νοστιμιά του φαγητού στη γάστρα! Με τη δύναμη του αλευριού...
Σημείωση:Οι πιό έμπειρες νοικοκυρές,ξέρουν πόσο χρόνο χρειάζεται το κάθε φαγητό στον φούρνο για να ψηθεί.Αν είστε πιό αρχάρια/αρχάριος,και το φαγητό σας δέν έχει ψηθεί εντελώς και χρειάζεται περισσότερο ψήσιμο,απλά ξαναφτιάξτε άλλο ένα ζυμαρένιο στεφάνι και ξανασφραγίστε το πήλινό σας μέχρι το φαγητό σας να είναι εντελώς έτοιμο.
On : Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου