Μην βάζεις το κρέας σου επάνω σε φλόγες. Απλά θα μαυρίσει το κρέας σου χωρίς να το ψήσει. Άλλωστε η φλόγες δεν έχουν τόσο υψηλή θερμοκρασία όσο τα κάρβουνα. Επίσης, πρέπει να αφήσεις τα κάρβουνα να κοκκινίσουν καλά γιατί αλλιώς θα έχουν ανεπιθύμητες αναθυμιάσεις που δεν θέλεις να περάσουν στο κρεατάκι σου.
Μην βιαστείς να βάλεις το κρέας σου στα κάρβουνα... άφησε τα να "χωνέψουν"!
On : Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΨΗΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου