Υπάρχουν απλά μυστικά για να είναι το ρόφημα σοκολάτας κάθε μέρα διαφορετικό.
Βάλε ένα φύλλο μέντας στον πάτο του φλιτζανιού πριν ρίξεις τη ζεστή σου σοκολάτα. Έτσι θα πάρει γεύση και άρωμα από τη μέντα.
Πρόσθεσε λίγο τριμμένο τζίντζερ, το οποίο και άρωμα θα δώσει αλλά και θα σου προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά του.
Βάλε λίγη τριμμένη καυτερή πιπεριά και κάνε την σοκολάτα σου πικάντικη.
Ότι κι αν διαλέξεις, το θέμα είναι να έχεις φαντασία και να δημιουργείς στην κουζίνα! Κι αν είναι πια πολύ αργά για ζεστή σοκολάτα, ακολούθησε την ίδια διαδικασία και γύρισε τη σοκολάτα σου σε γυάλινο ποτήρι με μπόλικα παγάκια!
Βάλε ένα φύλλο μέντας στον πάτο του φλιτζανιού πριν ρίξεις τη ζεστή σου σοκολάτα. Έτσι θα πάρει γεύση και άρωμα από τη μέντα.
Πρόσθεσε λίγο τριμμένο τζίντζερ, το οποίο και άρωμα θα δώσει αλλά και θα σου προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά του.
Βάλε λίγη τριμμένη καυτερή πιπεριά και κάνε την σοκολάτα σου πικάντικη.
Ότι κι αν διαλέξεις, το θέμα είναι να έχεις φαντασία και να δημιουργείς στην κουζίνα! Κι αν είναι πια πολύ αργά για ζεστή σοκολάτα, ακολούθησε την ίδια διαδικασία και γύρισε τη σοκολάτα σου σε γυάλινο ποτήρι με μπόλικα παγάκια!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου