Ξέρεις χρόνο χρειάζεται να μείνει κάθε φαγητό στη μαρινάρα...
Κόκκινο ή λευκό κρασί, διάφορα μυρωδικά, πολλές φορές κρεμμυδάκι και πιπεριές και έτοιμη η μαρινάρα για τα κρεατικά και τα πουλερικά σου. Κάθε φαγητό όμως έχει και διαφορετικό χρόνο, προκειμένου να αφομοιώσει τις μυρωδιές και τις γεύσεις της. Αλλιώς αντιδρά το τρυφερό κοτοπουλάκι και διαφορετικά το χοιρινό ή το κόκκινο κρέας:
- Κοτόπουλο, θαλασσινά και ψάρια θα πλημμυρίσουν από τα αρώματα μιας μαρινάρας σε 3 με 4 ώρες.
- Αντίθετα, το χοιρινό και το κόκκινο κρέας, καλό είναι να μείνει τουλάχιστον 6 ώρες μέσα στο ζουμάκι πριν τα βάλεις για ψήσιμο.
Κόκκινο ή λευκό κρασί, διάφορα μυρωδικά, πολλές φορές κρεμμυδάκι και πιπεριές και έτοιμη η μαρινάρα για τα κρεατικά και τα πουλερικά σου. Κάθε φαγητό όμως έχει και διαφορετικό χρόνο, προκειμένου να αφομοιώσει τις μυρωδιές και τις γεύσεις της. Αλλιώς αντιδρά το τρυφερό κοτοπουλάκι και διαφορετικά το χοιρινό ή το κόκκινο κρέας:
- Κοτόπουλο, θαλασσινά και ψάρια θα πλημμυρίσουν από τα αρώματα μιας μαρινάρας σε 3 με 4 ώρες.
- Αντίθετα, το χοιρινό και το κόκκινο κρέας, καλό είναι να μείνει τουλάχιστον 6 ώρες μέσα στο ζουμάκι πριν τα βάλεις για ψήσιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου