Πόσο χρόνο χρειάζεται το κοτόπουλο στη μαρινάρα; Μυστικά για τέλειο μαρινάρισμα

Ξέρεις χρόνο χρειάζεται να μείνει κάθε φαγητό στη μαρινάρα...

Κόκκινο ή λευκό κρασί, διάφορα μυρωδικά, πολλές φορές κρεμμυδάκι και πιπεριές και έτοιμη η μαρινάρα για τα κρεατικά και τα πουλερικά σου. Κάθε φαγητό όμως έχει και διαφορετικό χρόνο, προκειμένου να αφομοιώσει τις μυρωδιές και τις γεύσεις της. Αλλιώς αντιδρά το τρυφερό κοτοπουλάκι και διαφορετικά το χοιρινό ή το κόκκινο κρέας:

- Κοτόπουλο, θαλασσινά και ψάρια θα πλημμυρίσουν από τα αρώματα μιας μαρινάρας σε 3 με 4 ώρες.
- Αντίθετα, το χοιρινό και το κόκκινο κρέας, καλό είναι να μείνει τουλάχιστον 6 ώρες μέσα στο ζουμάκι πριν τα βάλεις για ψήσιμο.
Πόσο χρόνο χρειάζεται το κοτόπουλο στη μαρινάρα; Μυστικά για τέλειο μαρινάρισμα 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρεις χρόνο χρειάζεται να μείνει κάθε φαγητό στη μαρινάρα... Κόκκινο ή λευκό κρασί, διάφορα μυρωδικά, πολλές φορές κρεμμυδάκι και πιπ...


On : Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!