Την επόμενη φορά που θα ετοιμπάσεις μοσχαρίσια μπριζόλα, θυμίσου να πάρεις και ακτινίδια
Στύψε το ακτινίδιο και "μαρίναρε" την μπριζόλα σου στο χυμό του λίγη ώρα πριν το ψήσιμο. 20 λεπτά είναι αρκετά. Ξέπλυνε την μπριζόλα, αλατοπιπέρωσέ την και ψήσε στα κάρβουνα. Το κρέας θα είναι πιο τρυφερό και μαλακό. Δοκίμασέ το...
πηγή:www.tlife.grΣτύψε το ακτινίδιο και "μαρίναρε" την μπριζόλα σου στο χυμό του λίγη ώρα πριν το ψήσιμο. 20 λεπτά είναι αρκετά. Ξέπλυνε την μπριζόλα, αλατοπιπέρωσέ την και ψήσε στα κάρβουνα. Το κρέας θα είναι πιο τρυφερό και μαλακό. Δοκίμασέ το...
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου