Τι κοινό έχει ο χυμός ακτινίδιου με τη μοσχαρίσια μπριζόλα σου; Super μυστικό για τέλειο barbeque

Την επόμενη φορά που θα ετοιμπάσεις μοσχαρίσια μπριζόλα, θυμίσου να πάρεις και ακτινίδια
Στύψε το ακτινίδιο και "μαρίναρε" την μπριζόλα σου στο χυμό του λίγη ώρα πριν το ψήσιμο. 20 λεπτά είναι αρκετά. Ξέπλυνε την μπριζόλα, αλατοπιπέρωσέ την και ψήσε στα κάρβουνα. Το κρέας θα είναι πιο τρυφερό και μαλακό. Δοκίμασέ το...
πηγή:www.tlife.gr
Τι κοινό έχει ο χυμός ακτινίδιου με τη μοσχαρίσια μπριζόλα σου; Super μυστικό για τέλειο barbeque 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 Την επόμενη φορά που θα ετοιμπάσεις μοσχαρίσια μπριζόλα, θυμίσου να πάρεις και ακτινίδια Στύψε το ακτινίδιο και "μαρίναρε" τ...


On : Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!