Δοκίμασε μια νέα τεχνική για υπέροχα πιάτα...
Το ψητό κατσαρόλας, αλλά και ένα νόστιμο στιφάδο θα μαλακώσει και θα γίνει πιο τρυφερό αν αντί για απλό νερό το ψήσεις σε τσάι. Αντικατάστησε 2 φλίτζάνια από τα υγρά που χρειάζονται για τη συνταγή με τσάι (προτίμησε λευκό ή πράσινο που έχουν πιο λεπτή υφή και άρωμα) και συνέχισε με το πιάτο όπως ακριβώς περιγράφουν οι οδηγίες. Το αποτέλεσμα φαίνεται εντυπωσιακό
Το ψητό κατσαρόλας, αλλά και ένα νόστιμο στιφάδο θα μαλακώσει και θα γίνει πιο τρυφερό αν αντί για απλό νερό το ψήσεις σε τσάι. Αντικατάστησε 2 φλίτζάνια από τα υγρά που χρειάζονται για τη συνταγή με τσάι (προτίμησε λευκό ή πράσινο που έχουν πιο λεπτή υφή και άρωμα) και συνέχισε με το πιάτο όπως ακριβώς περιγράφουν οι οδηγίες. Το αποτέλεσμα φαίνεται εντυπωσιακό
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου