Δοκίμασε να βάλεις τη γλαστρούλα του βασιλικού μέσα στο σπίτι, τουλάχιστον τις βραδινές ώρες για να μην παγώσει και μαραθεί. Από την άλλη δεν θα συνιστούσα να κόψεις αρκετό από αυτόν και να τον φυλάξεις στο ψυγείο. Θα μαυρίσει και δεν θα είναι φρέσκος και ζωντανός για τα φαγητά σου. Κόβε όσο ακριβώς χρειάζεσαι επάνω από τη γλάστρα για κάθε συνταγή. Άλλωστε με αυτό τον τρόπο θα δυναμώνει και το φυτό!
Ο βασιλικός δεν αγαπάει το κρύο! Μην τον βάζεις στο ψυγείο...
On : Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου