Για να είσαι σίγουρη/ος λοιπόν πως επέλεξες φρέσκο και πεντανόστιμο ψαράκι ακολολούθησε τις παρακάτω συμβουλές. Εξέτασε καλά το ψάρι να είναι γερό (να μην φαίνεται λιωμένο) και να μην έχει υπερβολικά έντονη την οσμή της “ψαρίλας”. Ακόμη κι αν δεν είναι χαλασμένο, η έντονη μυρωδιά δεν πρόκειται να φύγει με το μαγείρεμα.
Η παλιά όμως και δοκιμασμένη μέθοδος είναι άλλη. Να κοιτάξεις τα μάτια του ψαριού. Αν είναι θολά και δύσχρωμα μην αγοράσεις το ψάρι! Δεν έχεις ακούσεις που λένε τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής;
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου