Βρήκαμε το μυστικό για να κάνεις τη σπιτική μαρμελάδα πιο σφιχτή. Και να αντέχει στο χρόνο

Τώρα που τα φρούτα είναι ώριμα, καιρός για σπιτικη μαρμελάδα
Φτιάξε ό, τι λαχταράς, βερύκοκο, ροδάκινο, καρπούζι! Το μυστικό για να σφίξει η μαρμελάδα και να μην είναι αραιή είναι να στίψεις ένα λεμόνι. Μόλις λοιπόν η μαρμελάδα σου είναι έτοιμη και έχει πάρει βράση, πρόσθεσε το χυμό από ένα λεμόνι. Εκτός από την τέλεια υφή, το λεμόνι θα λειτουργήσει ως αντισηπτικό και θα διατηρήσει την μαρμελάδα σου καλύτερα για περισσότερο καιρό.
Βρήκαμε το μυστικό για να κάνεις τη σπιτική μαρμελάδα πιο σφιχτή. Και να αντέχει στο χρόνο 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 Τώρα που τα φρούτα είναι ώριμα, καιρός για σπιτικη μαρμελάδα Φτιάξε ό, τι λαχταράς, βερύκοκο, ροδάκινο, καρπούζι! Το μυστικό για να σφ...


On : Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!