Τρία μυστικά για κόκκινη απόλαυση
Πρόσθεσε εκτός των άλλων υλικών 2 καρότα τριμμένα, μια κουταλιά ζάχαρη και μια κουταλιά πελτέ ντομάτας. H σάλτσα θα δέσει και δεν θα είναι ρευστή με τη βοήθεια του καρότου. Η ζάχαρη θα διώξει την "ξινίλα" της φρέσκιας ντομάτα και ο πελτές θα τις χαρίσει ομοιόμορφο κατακόκκινο χρώμα!
Τρία μυστικά για κόκκινη απόλαυση
4.5
5
NIKOS
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011
Πρόσθεσε εκτός των άλλων υλικών 2 καρότα τριμμένα, μια κουταλιά ζάχαρη και μια κουταλιά πελτέ ντομάτας. H σάλτσα θα δέσει και δεν θα είνα...
On : Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΣΑΛΤΣΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου