Ξέρεις πως το ψητό κρέας θέλει χρόνο να μελώσει και να γίνει λουκούμι!
Αν όμως θέλεις να επιταχύνεις την διαδικασία στο φούρνου, χωρίς όμως να χάσει τίποτα από τη γεύση και την νοστιμιά του προτίμησε το κρέας μαζί με το κόκκαλο. Το εσωτερικό του κόκκαλου ζεσταίνεται και μεταδίδει τη θερμότητα και εσωτερικά στο κρέας ψήνοντας και πιο ομοιόμορφα και πιο γρήγορα. Δοκίμασέ το στην επόμενη συνταγή σου και θα με θυμηθείς.
Αν όμως θέλεις να επιταχύνεις την διαδικασία στο φούρνου, χωρίς όμως να χάσει τίποτα από τη γεύση και την νοστιμιά του προτίμησε το κρέας μαζί με το κόκκαλο. Το εσωτερικό του κόκκαλου ζεσταίνεται και μεταδίδει τη θερμότητα και εσωτερικά στο κρέας ψήνοντας και πιο ομοιόμορφα και πιο γρήγορα. Δοκίμασέ το στην επόμενη συνταγή σου και θα με θυμηθείς.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου