Μυστικά για να δέσει τέλεια η σαντιγί!

Για να πετύχει η σαντιγί, η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι πολύ παγωμένη πριν τη χτυπήσεις στο μίξερ ή με σύρμα. Καλό είναι λοιπόν να την διατηρείς στο ψυγείο και 10 λεπτα πριν την χτυπήσεις να την βάλεις στην κατάψυξη. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με το δοχείο στο οποίο θα την χτυπήσεις.
Θυμήσου πως το καλό χτύπημα είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά, αλλά και εκείνο που μπορεί να φέρει την καταστροφή. Αν το παρακάνεις τότεη σαντιγί θα κόψει και θα γίνει νερό. Και τότε, όση όρα κι αν την χτυπάς δεν πρόκειτα να γίνει ποτέ συνταγή.
Μυστικά για να δέσει τέλεια η σαντιγί! 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 Για να πετύχει η σαντιγί, η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι πολύ παγωμένη πριν τη χτυπήσεις στο μίξερ ή με σύρμα. Καλό είναι λοιπόν να τ...


On : Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!