Για να πετύχει η σαντιγί, η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι πολύ παγωμένη πριν τη χτυπήσεις στο μίξερ ή με σύρμα. Καλό είναι λοιπόν να την διατηρείς στο ψυγείο και 10 λεπτα πριν την χτυπήσεις να την βάλεις στην κατάψυξη. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με το δοχείο στο οποίο θα την χτυπήσεις.
Θυμήσου πως το καλό χτύπημα είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά, αλλά και εκείνο που μπορεί να φέρει την καταστροφή. Αν το παρακάνεις τότεη σαντιγί θα κόψει και θα γίνει νερό. Και τότε, όση όρα κι αν την χτυπάς δεν πρόκειτα να γίνει ποτέ συνταγή.
Θυμήσου πως το καλό χτύπημα είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά, αλλά και εκείνο που μπορεί να φέρει την καταστροφή. Αν το παρακάνεις τότεη σαντιγί θα κόψει και θα γίνει νερό. Και τότε, όση όρα κι αν την χτυπάς δεν πρόκειτα να γίνει ποτέ συνταγή.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου