Το ξύλο στο οποίο κόβουμε το ψωμί
Εάν τυχόν το ξύλο, επάνω στο οποίο κόβετε τα λαχανικά, ή το ψωμί, μυρίζει ψάρι, πρώτα το τρίβετε καλά με μουστάρδα σε σκόνη, μετά την αφήνετε να ενεργήσει για λίγα λεπτά και τέλος, ξεπλένετε καλά το ξύλο.
Το ξύλο στο οποίο κόβουμε το ψωμί
4.5
5
NIKOS
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011
Εάν τυχόν το ξύλο, επάνω στο οποίο κόβετε τα λαχανικά, ή το ψωμί, μυρίζει ψάρι, πρώτα το τρίβετε καλά με μουστάρδα σε σκόνη, μετά την αφ...
On : Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΜΥΡΩΔΙΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου