Λάδι το οποίο «πετά» στο τηγάνισμα
Αποκτήστε την συνήθεια να βάζετε λίγο αλάτι ψιλό στον πάτο του τηγανιού, πριν λειώσετε το βούτυρο, ή οποιαδήποτε άλλη λιπαρή ουσία. Θα αποφύγετε έτσι το «πέταγμα», κατά την διάρκεια του τηγανίσματος.
Λάδι το οποίο «πετά» στο τηγάνισμα
4.5
5
NIKOS
Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011
Αποκτήστε την συνήθεια να βάζετε λίγο αλάτι ψιλό στον πάτο του τηγανιού, πριν λειώσετε το βούτυρο, ή οποιαδήποτε άλλη λιπαρή ουσία. ...
On : Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΑΛΑΤΙ,
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,
ΤΗΓΑΝΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου