Οταν φτιάχνετε ζυμαρικά μπολονές,ή αλλιώς μακαρόνια με κιμά,μπορείτε να προσθέσετε λίγη τριμμένη μελιντζάνα στον κιμά σας!Με αυτό τον τρόπο θα νοστιμήσει πολύ περισσότερο ο κιμάς σας,αλλα και συγχρόνως θα του δώσει περισσότερο όγκο.Επίσης,μπορείτε να προσθέσετε αφού είναι έτοιμος ο κιμάς σας 1 χούφτα τυρί τριμμένο κατα προτίμηση κεφαλοτύρι και να ανακατέψετε να πάει παντού.Ο κιμάς σας θα απογειωθεί και θα γίνει ακόμα πιο νόστιμος!!!!
ΚΙΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΕΖ
On : Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΙΜΑΣ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου