Γνωρίζετε οτι μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας αρωματικές σκελίδες σκόρδου;Απλά βάλτε σε ένα βαζάκι όσες σκελίδες σκόρδου θέλετε,προσθέστε ...
ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ
Home > All posts
By NIKOS
Γνωρίζετε οτι μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας αρωματικές σκελίδες σκόρδου;Απλά βάλτε σε ένα βαζάκι όσες σκελίδες σκόρδου θέλετε,προσθέστε ...
By NIKOS
Γνωρίζετε οτι για όσους απο εσάς ή την οικογένειά σας έχουν πρόβλημα με τη λακτόζη ή πολύ απλά δέν αντέχετε τη γεύση και τη μυρωδιά του α...
By NIKOS
Τί θα λέγατε άν θα μπορούσατε να έχετε φρεσκότατο βασιλικό ολόκληρο τον χειμώνα;Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή και πανεύκολη!!!Κατ αρχά...
By NIKOS
Το γνωρίζετε οτι μπορείτε εύκολα να αρωματίσετε τη ζάχαρή σας και να δώσετε ξεχωριστή γεύση και χαρακτήρα στα ροφήματά αλλα και στα γλυ...
By NIKOS
Για σούπερ Τραγανές Τηγανητές Πατάτες , το μόνο που έχετε να κάνετε,ειναι με το που τις τηγανήσετε,να τις βάλετε κατευθείαν σε ένα μεταλλ...
By NIKOS
Συμβαίνει όταν φτιάχνετε πίτσα όταν τελειώνει το ψήσιμο να σας βγαίνει στεγνή;Για να αποφύγετε κάτι παρόμοιο στο μέλλον,φροντίστε την επ...
By NIKOS
Οταν ψήνετε το φαγητό σας στον φούρνο αποφεύγετε να ανοιγοκλείνετε πολλές φορές την πόρτα του φούρνου γιατί χάνει μεγάλο μέρος της θερμοκ...
By NIKOS
Για να μή μας κάθονται τα πράσινα φασολάκια βαριά στο στομάχι μας,προσθέτουμε την ώρα που βράζουν ένα κολοκυθάκι τριμμένο στον τρίφτη.Το...
By NIKOS
Για να κρατήσετε τις λεπίδες του πολυκόφτη σας κοφτερές,απλά αλέστε μια φορα το μήνα λίγο αλάτι.Με αυτό το κολπάκι οι λεπίδες θα διατηρηθ...
By NIKOS
Πολλές φορές όταν βράζουμε αυγά,πολλά απο αυτά σπάνε.Για να αποφύγουμε στο μέλλον παρόμοια κατάσταση,το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εί...
By NIKOS
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο μερικές σταγόνες λεμονιού και δέ θέλετε να «μαγαρίσετε» ολόκληρο το λεμόνι,μπορείτε απλά να τρυπήσετε μ...
By NIKOS
Για να πετύχει η ζύμη για τη βάση της πίτσας σας,το νερό πρέπει να είναι χλιαρό.Αν είναι ζεστό δεν αφήνει τη ζύμη να φουσκώσει,ενω σε αντ...
By NIKOS
Ενας ακόμα τρόπος για να κρυώσετε γρήγορα το καυτό φαγητό σας ετσι ωστε να μπορέσετε να το φάτε χωρίς να καείτε,είναι να το απλώσετε καλά...
By NIKOS
Απαραίτητη προυπόθεση για να λιώσουν όλα σχεδόν τα κρεατικά,είναι το καλό σφράγισμα της λαδόκολλας και το δέσιμο με σπάγγο.Ετσι θα κρατ...
By NIKOS
Πόσες φορές σας έρχεται η όρεξη να φάτε ρόδι αλλα και μόνο στη σκέψη του καθαρίσματός του σας έρχεται ζαλάδα;Κι όμως υπάρχει τρόπος να το...