ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ Το γνωρίζετε οτι μπορείτε εύκολα να αρωματίσετε τη ζάχαρή σας και να δώσετε ξεχωριστή γεύση και χαρακτήρα στα ροφήματά αλλα και στα γλυ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Για σούπερ Τραγανές Τηγανητές Πατάτες , το μόνο που έχετε να κάνετε,ειναι με το που τις τηγανήσετε,να τις βάλετε κατευθείαν σε ένα μεταλλ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΕΓΝΗ ΠΙΤΣΑ

ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΕΓΝΗ ΠΙΤΣΑ Συμβαίνει όταν φτιάχνετε πίτσα όταν τελειώνει το ψήσιμο να σας βγαίνει στεγνή;Για να αποφύγετε κάτι παρόμοιο στο μέλλον,φροντίστε  την επ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Οταν ψήνετε το φαγητό σας στον φούρνο αποφεύγετε να ανοιγοκλείνετε πολλές φορές την πόρτα του φούρνου γιατί χάνει μεγάλο μέρος της θερμοκ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ Για να μή μας κάθονται τα πράσινα φασολάκια  βαριά στο στομάχι μας,προσθέτουμε την ώρα που βράζουν ένα κολοκυθάκι τριμμένο στον τρίφτη.Το...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΟΦΤΕΡΕΣ

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΟΦΤΕΡΕΣ Για να κρατήσετε τις λεπίδες του πολυκόφτη σας κοφτερές,απλά αλέστε μια φορα το μήνα λίγο αλάτι.Με αυτό το κολπάκι οι λεπίδες θα διατηρηθ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ Πολλές φορές όταν βράζουμε αυγά,πολλά απο αυτά σπάνε.Για να αποφύγουμε στο μέλλον παρόμοια κατάσταση,το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΣΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΣΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο μερικές σταγόνες λεμονιού και δέ θέλετε να «μαγαρίσετε» ολόκληρο το λεμόνι,μπορείτε απλά να τρυπήσετε μ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ Για να πετύχει η ζύμη για τη βάση της πίτσας σας,το νερό πρέπει να είναι χλιαρό.Αν είναι ζεστό δεν αφήνει τη ζύμη να φουσκώσει,ενω σε αντ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΡΥΩΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΤΕ

ΚΡΥΩΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΤΕ Ενας ακόμα τρόπος για να κρυώσετε γρήγορα το καυτό φαγητό σας ετσι ωστε να μπορέσετε να το φάτε χωρίς να καείτε,είναι να το απλώσετε καλά...

Διαβάστε περισσότερα »


ΨΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

ΨΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Απαραίτητη προυπόθεση για να λιώσουν όλα σχεδόν τα κρεατικά,είναι το καλό σφράγισμα της λαδόκολλας και το δέσιμο με σπάγγο.Ετσι θα κρατ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΡΟΔΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΡΟΔΙ Πόσες φορές σας έρχεται η όρεξη να φάτε ρόδι αλλα και μόνο στη σκέψη του καθαρίσματός του σας έρχεται ζαλάδα;Κι όμως υπάρχει τρόπος να το...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ Οταν φτιάχνετε τηγανίτες για να μη σχηματιστούν σβόλοι στο ζυμάρι,ανακατεύετε πρώτα τα αυγά με το γάλα και κατόπιν κοσκινίζετε το αλεύρι ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Για να διατηρήσετε περισσότερο καιρό τα φρέσκα μανιτάρια,αποφύγετε να τα αποθηκεύετε σε νάυλον σακούλες.Αποθηκεύστε τα σε χαρτοσακούλες κ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΨΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

ΨΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ Στην αρχή του ψησίματος τοποθετούμε το κρέας κοντά στα κάρβουνα ώστε να "αρπάξει" λίγο. 'Ετσι θα δημιουργηθεί μια    κρούστ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!