ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΩΣΤΑ

ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΩΣΤΑ Πολλές νοικοκυρές κάνουν το λάθος να σπάνε τα αυγά σε πιάτα αλλα και κάθε είδους καμπυλωτή επιφάνεια!Με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ πιθανό...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΙΤΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΙΤΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Αν σας περισσέψει πίτσα(αν,λέμε άν) για να διατηρηθεί φρέσκια αλλα και συγχρόνως να γίνει και πιό νόστιμη για την επόμενη ημέρα,μπορείτε ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ

ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ Αν σας περισσεύουν λαχανικά απο τις σαλάτες σας μήν τα πετάξετε.Μπορείτε να τα πολτοποιήσετε στο μπλέντερ και εν συνεχεία να τα αποθηκεύσ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ Για να μήν πιτσιλάει και να μην μαζεύει το μπέικον κατα το τηγάνισμα,αλευρώστε το ελαφρά και απο τις 2 πλευρές πρίν το τηγανίσετε. 

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΗ

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΗ Αν θέλετε να κάνετε την ομελέτα σας πολύ πολύ αφράτη,απλά ρίξτε όλα τα υλικά της ομελέτας στο μπλέντερ σας και ανακατέψτε τα για 1 λεπτάκ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΠΗΓΜΕΝΟ ΓΑΛΑ

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΠΗΓΜΕΝΟ ΓΑΛΑ Αν το γάλα σας αρχίζει να πήζει μήν το πετάξετε.Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε μέσα στο μπουκάλι μία πρέζα μαγειρική σό...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΙΟ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

ΠΙΟ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ Φτιάχνετε κουλουράκια και θέλετε να σιγουρευτείτε οτι θα σας γίνουν τραγανά;Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε μέρος αλευριού της συνταγής (περ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ;ΦΑΤΕ ΤΟ ΜΕ ΣΤΥΛ

ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ;ΦΑΤΕ ΤΟ ΜΕ ΣΤΥΛ Αν είστε ανυπόμονοι να φάτε αλλα το φαγητό σας είναι καυτό,ενα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε να το τρώτε απο έξω προς...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΑ ΤΡΑΓΑΝΗ ΤΑΡΤΑ

ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΑ ΤΡΑΓΑΝΗ ΤΑΡΤΑ Για φοβερά τραγανή τάρτα,κάντε το εξής:Απο τη στιγμή που τη στρώσετε σε ταρτιέρα αφήστε την να παγώσει για μισή ώρα στην κατάψυξη και κατ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟΣ ΚΙΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟΣ ΚΙΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ Για απίστευτα νόστιμο κιμά για τα μακαρόνια μας,αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι μόλις μαγειρευτεί ο κιμάς μας και είναι έτοιμος,να ρίξ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΑΝΑΚΑΝΤΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΑΣ

ΞΑΝΑΚΑΝΤΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΑΣ Οταν τα ραδίκια,το σέληνο,η τα καρότα έχουν χάσει την τραγανότητά τους,απλά βάλτε τα σε παγωμένο νερό μαζι με μια φέτα ωμής πατάτας και α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΨΥΞΤΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΨΑΡΙΟΥ

ΑΠΟΨΥΞΤΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΨΑΡΙΟΥ Αν θέλετε να αποψύξετε φιλέτα ψαριού ισχύει και εδώ ότι αφορά γενικότερα την σωστή απόψυξη τροφίμων,δλδ η απόψυξη να γίνεται στην συντήρη...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΡΟΤΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΡΟΤΑ Οταν διαλέγετε καρότα αποφεύγετε αυτά που είναι μαλακά.Τα φρέσκα καρότα θα πρέπει να είναι σκληρά και να είναι ανελαστικά.Στα ψυγεία των ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΞΥΔΙ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΞΥΔΙ Αν σας τελείωσε το ξύδι,η για κάποιους διατροφικούς λόγους θέλετε να το αποφύγετε,μπορείτε να το αντικαταστήσετε με χυμό μήλου,η με χυμό ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΚΕΙΚ

ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΚΕΙΚ Αν θέλετε να φτιάξετε κουλουράκια και θέλετε να είναι μαλακά,αφράτα και να έχουν την υφή του κέικ,μπορείτε απλά να προσθέσετε στα υλικά σ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!