Αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα ζελέ ή μία σταθερή κρέμα (π.χ. πανακότα, μπαβαρουάζ κ.ά.) χρησιμοποιούμε φύλλα ζελατίνης. Στην αγορά θα βρούμε...
ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
Home > All posts
By NIKOS
Αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα ζελέ ή μία σταθερή κρέμα (π.χ. πανακότα, μπαβαρουάζ κ.ά.) χρησιμοποιούμε φύλλα ζελατίνης. Στην αγορά θα βρούμε...
By NIKOS
Τα καραμελωμένα αμύγδαλα, εκτός από όμορφη εικόνα, προσδίδουν στα γλυκά μας και υπέροχη γεύση. Για να φτιάξουμε καραμελωμένα αμύγδαλα χωρί...
By NIKOS
Για να γίνει πιο πετυχημένη η υφή της σαντιγί και να πήξει γρηγορότερα, βάζουμε τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσουμε (κάδο του μίξερ ή μεταλ...
By NIKOS
Μόλις βάλουμε τα υλικά στην κατσαρόλα, τα ανακατεύουμε μία φορά στη αρχή, για να πάει παντού η ζάχαρη, και αφήνουμε να βράσουν 2 - 4 λεπτά...
By NIKOS
• Χρησιμοποίησε μια μεγάλη κατσαρόλα, γιατί έχουν ανάγκη από χώρο. • Βάλε αρκετή ποσότητα νερού και ρίξε μια πρέζα αλάτι, για να βράσει τ...
By NIKOS
Επειδή συνήθως το σαπούνι δεν εξαλείφει την άσχημη μυρωδιά, εκείνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλείψεις τα χέρια σου με ελαιόλαδο και α...
By NIKOS
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις λίγο ανθότυρο, χτυπημένο στο μίξερ, με μισό ποτήρι γάλα. Δεδομένου ότι ανθότυρο έχει ελάχ...
By NIKOS
Το μυστικό για να καθαρίσεις τη ζύμη από τα μπολ και τις κατσαρόλες είναι το κρύο νερό! Το ζεστό νερό έχει την τάση να ενώνεται με τη ζύμ...