ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ Αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα ζελέ ή μία σταθερή κρέμα (π.χ. πανακότα, μπαβαρουάζ κ.ά.) χρησιμοποιούμε φύλλα ζελατίνης. Στην αγορά θα βρούμε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Τα καραμελωμένα αμύγδαλα, εκτός από όμορφη εικόνα, προσδίδουν στα γλυκά μας και υπέροχη γεύση. Για να φτιάξουμε καραμελωμένα αμύγδαλα χωρί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΡΑΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΡΑΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ Για να γίνει πιο πετυχημένη η υφή της σαντιγί και να πήξει γρηγορότερα, βάζουμε τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσουμε (κάδο του μίξερ ή μεταλ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ Μόλις βάλουμε τα υλικά στην κατσαρόλα, τα ανακατεύουμε μία φορά στη αρχή, για να πάει παντού η ζάχαρη, και αφήνουμε να βράσουν 2 - 4 λεπτά...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΕ ΤΕΛΕΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΦΤΙΑΞΕ ΤΕΛΕΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ • Χρησιμοποίησε μια μεγάλη κατσαρόλα, γιατί έχουν ανάγκη από χώρο. • Βάλε αρκετή ποσότητα νερού και ρίξε μια πρέζα αλάτι, για να βράσει τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΑΡΙΛΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΑΡΙΛΑ Επειδή συνήθως το σαπούνι δεν εξαλείφει την άσχημη μυρωδιά, εκείνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλείψεις τα χέρια σου με ελαιόλαδο και α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις λίγο ανθότυρο, χτυπημένο στο μίξερ, με μισό ποτήρι γάλα. Δεδομένου ότι ανθότυρο έχει ελάχ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΥΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΥΗ Το μυστικό για να καθαρίσεις τη ζύμη από τα μπολ και τις κατσαρόλες είναι το κρύο νερό! Το ζεστό νερό έχει την τάση να ενώνεται με τη ζύμ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!