ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Το καθάρισμα της φράουλας θέλει τέχνη. Αν τραβήξετε απλώς τα φύλλα με τα δάχτυλά σας, μένει στο κέντρο ο σκληρός άσπρος πυρήνας. Αν κόψετε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΩΣΕ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΔΩΣΕ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Tα βραστά λαχανικά μπορεί να είναι πολύ υγιεινά, ωστόσο πολλές φορές δεν έχουν ιδιαίτερη νοστιμιά. Για να διατηρήσεις τη γεύση της φρεσκάδ...

Διαβάστε περισσότερα »


4 ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ

4 ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ Πάγωσέ το Βάλε το κρασί που σου έμεινε σε παγοθήκες και βαλ’το στην κατάψυξη προκειμένου να το χρησιμοποιήσεις σε μελλοντικές συνταγές. Λ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΔΕΜΕΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΔΕΜΕΝΗ ΣΑΛΤΣΑ Η αίσθηση της γεύσης είναι το καλύτερό σας εργαλείο για να καθορίσετε πότε μια σάλτσα είναι έτοιμη, οπότε μη διστάσετε να τη δοκιμάσετε κα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ

ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ Για να ζεστάνεις τη μπριζόλα πρέπει να κάνεις ακριβώς την ίδια διαδικασία που έκανες όταν την έφτιαξες αλλά αντίστροφα. Άναψε το φούρνο στ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΠΙΤΣΑΣ

ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΠΙΤΣΑΣ Η πίτσα δεν πρέπει να ζεσταίνεται σε φούρνο μικροκυμμάτων. Η κρούστα της γίνεται σκληρή  ενώ η υπόλοιπη γίνεται υγρή. Καλό είναι να ζεσταί...

Διαβάστε περισσότερα »


Dressing Vinegret

Dressing Vinegret Η πιο σημαντική σάλτσα με πάρα πολλές χρήσεις στην κουζίνα. Τα βασικά συστατικά είναι μία λιπαρή ουσία και ένα οξύ. Λιπαρή ουσία δηλ. ελ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ Στο γκριλ Ιδανικά ψήvετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ του φούρνου στους 200οC, και λέμε ιδανικά γιατί με αυτόν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ

ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Οι ιδανικές τηγανητές πατάτες είναι απ’έξω τραγανές και μέσα μαλακές. Για να το πετύχετε, ακολουθείτε τα εξή...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΦΙΧΤΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΦΙΧΤΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Το μυστικό για μια επιτυχημένη μους είναι να χτυπήσετε τα ασπράδια των αυγών σε σφιχτή μαρέγκα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον διαχωρισμό ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Για να πετύχει η σαντιγί σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κρέμα γάλακτος με 33% λιπαρά. Με ελαφριά κρέμα γάλακτος η σαντιγί δε θα αφρατέψει....

Διαβάστε περισσότερα »


ΙΔΑΝΙΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Μην ξεχνάτε να βουτυρώνετε και να αλευρώνετε τις φόρμες ψησίματος, προκειμένου να ξεφορμάρετε τα γλυκά σας με ευκολία. Οι φόρμες σιλικόνης...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!