ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ Κάποιες φορές ίσως να μη θέλουμε την έντονη μυρωδιά που βγάζουν κάποια λαχανικά στο φαγητό μας, όπως για παράδειγμα το σκόρδο. Υπάρχουν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΙΑΤΩΝ

ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΙΑΤΩΝ Η μαλακή πλευρά είναι κατάλληλη για όλα τα ποτήρια και τα πιάτα αλλά και όλα τα σκεύη που δεν έχουν κάτι σκληρό και τραχύ «κολλημένο» επά...

Διαβάστε περισσότερα »


ΨΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ

ΨΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!