Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις λίγο αλάτι στο λάδι πριν ρίξεις τα κρεμμύδια στο τηγάνι. Με τον τρόπο αυτό τα κρεμμύδια θα σοτα...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΟ ΣΟΤΑΡΙΣΜΑ
Home > Archives for Φεβρουαρίου 2014
By NIKOS
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις λίγο αλάτι στο λάδι πριν ρίξεις τα κρεμμύδια στο τηγάνι. Με τον τρόπο αυτό τα κρεμμύδια θα σοτα...
By NIKOS
Αφού καθαρίσεις και κόψεις τις πατάτες, βύθισέ τες για μισή με μία ώρα μέσα σε ένα μπολ με νερό και λεμόνι. Αφού τις σουρώσεις και πρι...
By NIKOS
Αυτό που μπορείς να κάνεις, για να την καθαρίσεις σωστά, είναι να κάνεις μια μικρή τρύπα στην πλάτη της γαρίδας και με τη μύτη ενός πηρο...
By NIKOS
Απλά βούτηξε για 5-10 λεπτά τα κρεμμύδια σε ένα μπολ με ξύδι και μετά καθάρισέ τα.Τόσο απλά θα λύσεις το πρόβλημά σου μια και καλή!
By NIKOS
Για να γίνει τραγανή και πεντανόστιμη αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις λίγη ζάχαρη στη ζύμη καθώς την ετοιμάζεις.
By NIKOS
Κάποιες φορές στη μαγειρική (ή στη ζαχαροπλαστική) χρειάζεται να βάλεις αντικολλητικό χαρτί στη βάση ενός σκεύους. Αυτό που μπορείς να κάν...
By NIKOS
Αν δεν σερβίρεις αμέσως το ρύζι μόλις ετοιμαστεί και το αφήνεις στην κατσαρόλα έχεις παρατηρήσεις ότι μετατρέπεται σε λαπά. Κάνε λοιπόν τ...
By NIKOS
Θέλει η συνταγή ασπρισμένα αμύγδαλα ή φουντούκια και έχουμε μόνο ξηρούς καρπούς με τη φλούδα τους; Τους ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι και το...
By NIKOS
Αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα ζελέ ή μία σταθερή κρέμα (π.χ. πανακότα, μπαβαρουάζ κ.ά.) χρησιμοποιούμε φύλλα ζελατίνης. Στην αγορά θα βρούμε...
By NIKOS
Τα καραμελωμένα αμύγδαλα, εκτός από όμορφη εικόνα, προσδίδουν στα γλυκά μας και υπέροχη γεύση. Για να φτιάξουμε καραμελωμένα αμύγδαλα χωρί...
By NIKOS
Για να γίνει πιο πετυχημένη η υφή της σαντιγί και να πήξει γρηγορότερα, βάζουμε τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσουμε (κάδο του μίξερ ή μεταλ...
By NIKOS
Μόλις βάλουμε τα υλικά στην κατσαρόλα, τα ανακατεύουμε μία φορά στη αρχή, για να πάει παντού η ζάχαρη, και αφήνουμε να βράσουν 2 - 4 λεπτά...