ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ Σαφώς η γεύση της τηγανιτής πατάτας είναι μοναδική και αναντικατάστατη! Οι πατάτες στο φούρνο όμως, είναι μια πολύ πιο υγιεινή και εξί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ

ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ Μάθε τον κανόνα για τη σωστή ποσότητα, πριν τα προσθέσεις στη συνταγή σου. Πολλές νοικοκυρές χρησιμοποιούν τον εξής κανόνα για τα μυρωδικ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Το σωστά μαγειρεμένο κρέας μπορεί να γίνει μια πολύ εύκολη υπόθεση, αν αποφύγεις αυτά τα λάθη.  Τους περισσότερους τους αγχώνει το να μα...

Διαβάστε περισσότερα »


3 ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΙΚ

3 ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΙΚ Πολλά κέικ και μους οφείλουν την ελαφριά σύνθεσή τους στα τέλεια χτυπημένα αυγά. Ο αέρας που δημιουργείται στα αυγά που χτυπάμε, επιτρέπε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ Αν αλείψεις ελάχιστο λάδι πάνω στο κουτάλι με τη βοήθεια ενός χαρτιού κουζίνας, το μέλι δεν κολλάει ως συνήθως. 

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΞΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΚΕΙΚ

ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΞΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΚΕΙΚ Βρέξε μία πετσέτα με ζεστό νερό και τύλιξέ τη γύρω από φόρμα. Μετά από λίγο επανάλαβε τη διαδικασία και το κέικ θα βγει «αλώβητο» από τη ...

Διαβάστε περισσότερα »


4 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

4 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ 1. Κράτησε το κοτόπουλο στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα το χρησιμοποιήσεις. 2. Αφού κόψεις ωμό κοτόπουλο πλύνε με ζεστό νερό και σα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΩΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

ΔΩΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ Καλή η μαγιονέζα αλλά τι θα έλεγες να της δώσεις λίγη γεύση παραπάνω; Μετέτρεψε την κλασσική μαγιονέζα σε ένα νέο, εντελώς διαφορετικό ντ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΟ ΜΕΛΙ

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΟ ΜΕΛΙ Το μέλι δεν αλλοιώνεται οπότε δεν χρειάζεται να το πετάξεις! Ίσα-ίσα εάν ζαχαρώνει σημαίνει ότι είναι φυσικό και αγνό μέλι από άνθη. Τι ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΡΕΑΣ

ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΡΕΑΣ  Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα. Ου...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΥΡΕ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΥΡΕ Τις πατάτες που θέλετε να κάνετε πουρέ, πρέπει να τις λιώνετε όσο είναι ζεστές, γιατί λιώνουν πιο εύκολα και δε δημιουργούνται "κόμπ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ Το ντρέσινγκ στην πατατοσαλάτα πρέπει να ρίχνεται όσο οι πατάτες είναι ζεστές, ώστε να απορροφηθεί καλύτερα!

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΠΚΟΡΝ

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΠΚΟΡΝ Το πιο σουπερ κολπακι για τραγανο και πεντανοστιμο ποπ-κορν!!! Μουλιαστε τους σπορους του καλαμποκιου σε ενα μπολακι με νερο για 10 λεπ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ Ανακουφιστείτε με μιά κουταλιά μέλι διαλυμένο σε λίγο χυμό λεμονιού με λίγο νερό και πιείτε το αργά.

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΠΟΥ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ

ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΠΟΥ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ Αν από την υγρασία το πακέτο της ζάχαρης έγινε ένα κομμάτι, βάλτε το για 1-2 λεπτά στο φούρνο.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ

ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ Χρησιμοποιήστε ψωμί για τοστ, φρυγανισμένο και ελαφρά καψαλισμένο από τη φρυγανιέρα. Ραντίστε το με λίγο νερό, φροντίζοντας να μη μουλιάσ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ Το τριμμένο τυρί διατηρείται θαυμάσια στην κατάψυξη. Βάλτε το σε μια πλαστική σακούλα για τρόφιμα και παίρνετε κάθε φορά όσο χρειάζεστε ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΥΓΟ

ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΥΓΟ Αν αφήσετε ένα αβγό στο ψυγείο για μια βδομάδα θα είναι πιο φρέσκο από ένα αβγό που είχατε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 μέρα. Ενώ το ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!