ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ Η ΞΥΔΙ

ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ Η ΞΥΔΙ Βάλτε σε ένα μπουκαλάκι λάδι (ή ξύδι), 2 κλωνάρια άνηθο και 1 κλωνάρι δεντρολίβανο. Αφήστε το για μερικές μέρες να πάρει το άρωμα των μπαχ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Για να παραμείνουν ζωντανά τα χρώματα των λαχανικών που θέλουμε να βράσουμε, τα προσθέτουμε σε νερό που ήδη βράζει μαζί με μισή κουταλιά τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ Για να διατηρήσετε περισσότερο καιρό το φρέσκο μαϊντανό, κόψτε τα κοτσάνια του λίγα χιλιοστά και βάλτε τον σε ένα ποτήρι κρύο νερό. Ανανεώ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ Η σάλτσα πέστο διατηρείται στο ψυγείο αρκετές μέρες με "ζωντανό" το πράσινο χρώμα της αν την καλύψετε ολόκληρη με ελαιόλαδο.

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ Έχετε γρατσουνιές σε ξύλινα έπιπλα και δεν γνωρίζετε πως να τις αφαιρέσετε; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με ένα καρύδι! Το καρύδι περιέχει...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!