Βάλτε σε ένα μπουκαλάκι λάδι (ή ξύδι), 2 κλωνάρια άνηθο και 1 κλωνάρι δεντρολίβανο. Αφήστε το για μερικές μέρες να πάρει το άρωμα των μπαχ...
ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ Η ΞΥΔΙ
Home > Archives for Οκτωβρίου 2013
By NIKOS
Βάλτε σε ένα μπουκαλάκι λάδι (ή ξύδι), 2 κλωνάρια άνηθο και 1 κλωνάρι δεντρολίβανο. Αφήστε το για μερικές μέρες να πάρει το άρωμα των μπαχ...
By NIKOS
Για να παραμείνουν ζωντανά τα χρώματα των λαχανικών που θέλουμε να βράσουμε, τα προσθέτουμε σε νερό που ήδη βράζει μαζί με μισή κουταλιά τ...
By NIKOS
Για να διατηρήσετε περισσότερο καιρό το φρέσκο μαϊντανό, κόψτε τα κοτσάνια του λίγα χιλιοστά και βάλτε τον σε ένα ποτήρι κρύο νερό. Ανανεώ...
By NIKOS
Η σάλτσα πέστο διατηρείται στο ψυγείο αρκετές μέρες με "ζωντανό" το πράσινο χρώμα της αν την καλύψετε ολόκληρη με ελαιόλαδο.
By NIKOS
Έχετε γρατσουνιές σε ξύλινα έπιπλα και δεν γνωρίζετε πως να τις αφαιρέσετε; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με ένα καρύδι! Το καρύδι περιέχει...