ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΩ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΩ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Προσέξτε ιδιαίτερα κατά την αποθήκευσή τους, καθώς ορισμένα φρούτα, όταν ωριμάζουν, παράγουν ένα αέριο, το αιθυλένιο, το οποίο μπορεί να ε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ Bγάλτε τα από το ειδικό χαρτί του κρεοπωλείου και διατηρήστε τα στη συντήρηση σε ανοιχτό σκεύος. Tα νωπά πουλερικά με τα εντόσθια διατηρού...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ Το κρέας μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο (ανάλογα με το μέγεθος του κομματιού) 3-5 ημέρες. Tο περιτυλιγμένο νωπό κρέας μπορεί να διατηρηθε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΣΤΡΑΚΑ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΣΤΡΑΚΑ Διατηρούνται μικρότερο χρονικό διάστημα από τα ψάρια και καλό είναι να συσκευάζονται σε αεροστεγή δοχεία. • Tα ζωντανά μύδια, στρείδια,...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΡΥΖΟΓΑΛΟ - ΚΡΕΜΕΣ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΡΥΖΟΓΑΛΟ - ΚΡΕΜΕΣ Διατηρούνται στο ψυγείο και καλό είναι αυτά που πωλούνται στα σουπερμάρκετ να τα κρατάτε μετά το άνοιγμα μέχρι 5 ημέρες. Aν τα φτιάχνετε μ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο για 5 ημέρες. Γενικά, για την κρέμα γάλακτος ισχύει ό,τι και για το γάλα.

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΒΑΖΕΛΙΝΗ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΒΑΖΕΛΙΝΗ Η πρώτη γνωστή αναφορά του ονόματος βαζελίνη ήταν από τον εφευρέτη της ζελατίνας πετρελαίου, Robert Chesebrough στις ΗΠΑ που έγραψε στο δί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ Όλα τα αυτοκόλλητα δεν περιλαμβάνουν τα ίδια συνθετικά. Μερικά διαλύονται σε νερό και άλλα πάλι όχι. Ξεκινήστε πάντα δοκιμάζοντας εάν το α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΓΟ #3

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΓΟ #3 Ο κρόκος περιέχει το μεγαλύτερο μέρος των θρεπτικών ουσιών του αυγού. Το ασπράδι αποτελείται κυρίως από την πρωτεΐνη αλβουμίνη. Σε ρούχα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ (ΤΖΙΝΤΖΕΡ)

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ (ΤΖΙΝΤΖΕΡ) Αν την τυλίξετε καλά, κρατάει στο ψυγείο για βδομάδες. Για να τη διατηρήσετε μήνες, βάλτε τη σε ένα βαζάκι,καλύψτε τη με ξηρό τσέρι και με...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ Το σέλινο έχει αρνητικές θερμίδες. Απαιτεί κατανάλωση περισσότερων θερμίδων για να φαγωθεί και να χωνευθεί,από αυτές που συνολικά προσφέρει!

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΜΛΕΚΙ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΜΛΕΚΙ Παραδοσιακό φαγητό της Έδεσσας που φτιάχνουν στις γιορτές και σε ειδικές περιπτώσεις. Αποτελείται από κρέας και διάφορα λαχανικά που έχου...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ-ΑΠΟ-ΑΡΩΜΑ #2

ΛΕΚΕΣ-ΑΠΟ-ΑΡΩΜΑ #2 Τα αρώματα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την περιεκτικότητά τους σε αιθέρια έλαια: Eau de Cologne δηλαδή κολόνιες (3% αιθέρια ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΑΝΑΚΑΝΤΕ ΛΕΥΚΑ ΤΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΛΕΥΚΑ ΣΑΣ ΡΟΥΧΑ

ΞΑΝΑΚΑΝΤΕ ΛΕΥΚΑ ΤΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΛΕΥΚΑ ΣΑΣ ΡΟΥΧΑ Λευκά ρούχα (με εξαίρεση μάλλινα ρούχα), τα οποία έχουν αποχρωματιστεί, μπορούν πάλι να γίνουν κατάλευκα με τον ακόλουθο τρόπο: Μουλιάστε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ Το ρούχο σας απορροφά υπόλοιπα του αποσμητικού το οποίο αφήνει λευκό σημάδι. Αφήστε λοιπόν το αποσμητικό να στεγνώσει στο δέρμα σας προτ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΝΥΧΙΑ

ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΝΥΧΙΑ ΥΛΙΚΑ • 1 λεμόνι (τον χυμό του) ΟΔΗΓΙΕΣ Σε ένα μπολ, ρίξτε τον χυμό μαζί με ελάχιστο ζεστό νερό. Βάλτε μέσα στο μπολ τα δάχτυλά σας και...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ

ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ ΥΛΙΚΑ • 1 κουταλάκι γιαούρτι • 10 σταγόνες λεμονιού ΟΔΗΓΙΕΣ  Αναμείξτε τα υλικά και απλώστε το μείγμα στα χείλη περίπου μισή ώρα. Ξ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΥΛΙΚΑ • 1/2 αγγούρι • 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (με κανονικά λιπαρά) ΟΔΗΓΙΕΣ Καθαρίστε το αγγούρι και βάλτε το στο μπλέντερ....

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Το διάστημα για να το καταναλώσετε δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 1-2 μήνες από το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυλάσσεται στο ψυγείο καλά κλεισ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Διατηρείται στο ψυγείο και αν περιέχει φρούτα, είναι πιο ευαίσθητο. Tο παραδοσιακό γιαούρτι με πέτσα (όπως κι αν είναι συσκευασμένο) έχει ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ Όλοι οι τύποι γάλακτος (φρέσκο, υψηλής παστερίωσης, μεγάλης διάρκειας, εβαπορέ) πρέπει να καταναλώνονται το αργότερο σε 5 ημέρες από το άν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ Όταν μαγειρεύετε λαχανικά στα μικροκύματα, προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο νερό (1-2 κουταλιές της σούπας). Θα διευκολύνει το ομοιόμορφο ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΡΑΣΙ Η ΚΟΝΙΑΚ?

ΚΡΑΣΙ Η ΚΟΝΙΑΚ? Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε το κρασί στις συνταγές των φαγητών κατσαρόλας με κονιάκ. Θα τους δώσει μια φινέτσα και μια διακριτική μυρωδιά.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΗ ΟΜΕΛΕΤΑ

ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΗ ΟΜΕΛΕΤΑ Για πιο αφράτη ομελέτα προσθέστε στα χτυπημένα αβγά 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΖΑΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΙΚΟΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΖΑΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΙΚΟΝ Για να μη ζαρώσουν πολύ οι φέτες του μπέηκον, πριν τις τηγανίσετε, βουτήξτε τες σε καυτό νερό και στεγνώστε τες με απορροφητικό χαρτί.

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΦΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΦΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ Εαν δεν μπορείτε να βγάλετε με τίποτα το φελό από τη σαμπάνια, βρέξτε το μπουκάλι με ζεστό νερό για λίγα  δευτερόλεπτα. Η θερμοκρασία ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΑ ΣΝΙΤΣΕΛ

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΑ ΣΝΙΤΣΕΛ Προσθέστε δυό κουταλιές τριμμένο τυρί στην τριμμένη φρυγανιά που τα πανάρετε!

Διαβάστε περισσότερα »


ΟΧΙ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

ΟΧΙ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ Μη βάζετε τη σαμπάνια στο ψυγείο, γιατί αλλοιώνεται το άρωμά της. Αρκεί να την βάλετε σε μπώλ με παγάκια για λίγο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΝΙΤΣΕΛ

ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΝΙΤΣΕΛ Τηγανίστε τα σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένα!

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΟΤΑΝ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΟΤΑΝ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ Για να μην καεί το λάδι όταν τηγανίζετε, μην αφήνετε το τηγάνι στη φωτιά ποτέ χωρίς να έχει μέσα κάτι. Αρκεί να βάλετε μια φέτα ψωμί.

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ Για να αφαιρέσετε πιο εύκολα την πέτσα(την καφέ φλουδίτσα) από την καρυδόψιχα, αφήστε την μία ώρα μέσα σε  χλιαρό γάλα ή σε νερό με λίγο α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΥΠΟΙ ΚΡΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ

ΤΥΠΟΙ ΚΡΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ Λευκά ξηρά: Για ψάρια, κρύο κρέας, ψητά και γενικά λευκά κρέατα, κινέζικο φαγητό, καπνιστό σολωμό, ζυμαρικά με άσπρη σάλτσα και φοντύ. Λ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΣΙΣΜΑΤΟΣ ΚΡΑΣΙΩΝ

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΣΙΣΜΑΤΟΣ ΚΡΑΣΙΩΝ Τα πλούσια κόκκινα κρασιά σερβίρονται σε θερμοκρασία 16-18οC π.χ τα Bordeaux σερβίρονται σε θερμοκρασία 18 οC και τα Boulogne σε 16 οC. Τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ Για να κάνετε πιο ελαφριά μια σάλτσα με κρεμμύδια, προσθέστε ένα κομμάτι μήλο τριμμένο.

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ

ΑΝ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ Αν σας έπεσε πολύ ζάχαρη στο γλυκό σας χρησιμοποιήστε χυμό λεμονιού.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ Αν  λερώθηκε το δερμάτινο σας τρίψτε το με το εσωτερικό της φλούδας μιας μπανάνας και μετά με βαμβακερό πανί (δοκιμάστε πρώτα σε εσωτερικό...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΣΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΣΑΣ Το αντηλιακό λάδι του καλοκαιριού αδιαβροχοποιεί τα δερμάτινα παπούτσια και τσάντες. 

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ Αν δεν έχετε ζυγαριά τότε η αντιστοιχία των υλικών είναι: α) για υγρά υλικά (νερό, βούτηρο, λάδι, κρασί, γάλα κλπ): 1 ποτήρι κρασιού = 10...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΣΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ

ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΣΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ Για εύκολο ξεφλούδισμα της βραστής πατάτας, μόλις βράσει, περάστε την σε κρύο νερό.

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΩΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΙΟΥ ΜΑΣ Τρίβουμε τον πάτο με υγρά φύλλα τσαγιού.

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΤΥΡΙΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΤΥΡΙΟΥ Μετά από το τρίψιμο μαλακού τυριού, ο τρίφτης καθαρίζεται δύσκολα. Βάλτε τον για 10 λεπτά στο ψυγείο και μετά σε ζεστό νερό.

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ Εάν σας περίσσεψαν κρόκοι αβγών από την παρασκευή ενός γλυκού, μπορείτε να τους διατηρήσετε στο ψυγείο για δυο μέρες, εάν τους βάλετε σε ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΕΙΚ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΕΙΚ - Πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο - Να είναι ο φούρνος προθερμασμένος - Να μην ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου τουλάχιστον για τη...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΛΛΑΞΤΕ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΑΣ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΑΛΛΑΞΤΕ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΑΣ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Αλείψτε το με μουστάρδα και καρφώστε στο στήθος του (με οδοντογλυφίδες) φέτες μπέηκον.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ Οταν σερβίρεται το κρασί υπάρχει κίνδυνος να λερώσετε το τραπεζομάντηλο γι’αυτό φτιάχτε γύρω από το στόμιο ένα φιόγκο με μία πετσέτα.

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!