ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Αποφύγετε τις πράσινες πατάτες, περιέχουν σολανίνη που τις κάνει πικρές και βαριές για το στομάχι. Αν έχετε πράσινες πατάτες, κόψτε και π...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ...ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΡΔΟ

ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ...ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΡΔΟ Τρίψτε τη σαλατιέρα σας με λίγο σκορδάκι και μετά ρίξτε μέσα τη σαλάτα σας. Θα αποκτήσει ωραίο άρωμα, χωρίς να έχει μέσα κομμάτια σκόρδου...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ Το "γαλλικό χτύπημα": οι Γάλλοι, γνωστοί λάτρεις του σκόρδου, το καθαρίζουν με ένα χτύπημα! Πιάστε ολοκληρο το σκόρδο στη χούφτ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΡΑΓΑΝΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ

ΤΡΑΓΑΝΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ ελαιόλαδο με αλεύρι,απλώνουμε το μείγμα αυτό στο ταψί και στρώνουμε τη πίτσα.Αυτό θα κάνει την ζύμη τραγανή στο ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΓΛΥΚΩΝ

ΞΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΓΛΥΚΩΝ Αλείψτε την φόρμα με ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο. Φυσικά μια φόρμα με σούστα (κινητά τοιχώματα) διευκολύνει ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝ ΣΒΩΛΙΑΣΕ Η ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΑΝ ΣΒΩΛΙΑΣΕ Η ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ Αν η ζάχαρη άχνη που έχετε σας έχει σβωλιάσει από την υγρασία, κοσκινήστε τη και θα γίνει όπως και πριν.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΠΑΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΠΑΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΑΤΟΣ Αν η σάλτσα του κρέατος σας έγινε πολύ λιπαρή, βάλτε την σε ένα ψηλό δοχείο με λεπτό στόμιο και περιμένετε για λίγο μέχρι το λίπος να ανέ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΕΝΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΙΕΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΕΝΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΙΕΣ Πώς θα απαλλαγείτε απ'τις ενοχλητικές βλέννες που έχουν οι μπάμιες; Τις ραντίζετε με λίγο ξύδι και, αν είναι φρέσκες, τις αφήνετε στο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ Πολτοποιήστε λίγες πατάτες με ένα πηρούνι και ξαναρίξτε τες στο φαγητό. Ανακατέψτε καλά.

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ Πολτοποιήστε λίγα φασόλια με ένα πηρούνι και ξαναρίξτε τα  στο φαγητό. Ανακατέψτε καλά.

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ Συκώτι πάπιας ή χήνας. Εκλεκτότερο θεωρείται της χήνας με γεύση λεπτή και γλυκιά. Η καλύτερη ποιότητα είναι το φουά γκρά entier.

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΙΚ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΙΚ Αβγά σολομού. Τρώγεται σε καναπεδάκια με λεμόνι και βούτυρο ή σερβίρεται στο ειδικό σκεύος για χαβιάρι με πάγο από κάτω.

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Τα αφήνουμε σε μπώλ με νερό, αλλά πριν έχουμε ρίξει μέσα μια χούφτα αλάτι. Αυτό θα αναγκάσει τα έντομα να βγούν στην επιφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα »


ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΣΚΟΡΟ

ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΣΚΟΡΟ Χαρτί για σκόρο Αναμείξτε - 4 μέρη ναφθαλίνη και - 8 μέρη παραφίνη Απλώστε σε χαρτί όσο είναι ακόμα ζεστό. Όλα τα χημικά και φυτά θα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ Αναμείξτε τα ακόλουθα: - Βόρακας (διφθοριούχο νάτριο), 400 γραμμάρια - Ζάχαρη άχνη (1,8 κιλά) - 30 γραμμάρια σκόνη κακάο - 60 γραμμάρ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΩΝ #3

ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΩΝ #3 Συστατικά: - Τέσσερα μέρη γλυκερίνη - Τέσσερα μέρη οινόπνευμα - Ένα μέρος έλαιο ευκαλύπτου

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΩΝ #2

ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΩΝ #2 Συστατικά: - 3 φλιτζάνια οινόπνευμα - 1 ½ φλιτζάνι ροκανίδια από ξύλο κόκκινου κέδρου - ½ φλιτζάνι φύλλα ευκαλύπτου Ανακατέψτε τα υλι...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΩΝ

ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΩΝ Συστατικά: - Τζελ αλόης βέρα - Αιθέρια έλαια σιτρονέλας - Έλαιο δέντρου τσαγιού - Έλαιο λεβάντας Ανακατέψτε τα υλικά μεταξύ τους. Το...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΜΥΓΕΣ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΜΥΓΕΣ Συστατικά: - 1/4 του φλιτζανιού σιρόπι σφενταμιού - 1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη - 1 κουταλιά της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη Α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΥΓΕΣ

ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΥΓΕΣ Συστατικά: - Πλαστικά σακουλάκια που κλείνουν αεροστεγώς - Νερό - Συνδετήρας Γεμίστε το σακουλάκι μέχρι τη μέση με νερό. Κάντε μια μι...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ Συστατικά: - 1/3 του φλιτζανιού μελάσα - 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη - 6 κουταλιές της σούπας ξηρή μαγιά Αναμειγνύετε τα υλικά σε έ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ Για να κρατήσετε τα μυρμήγκια έξω από το σπίτι ή τον κήπο σας, πασπαλίστε κανέλα γύρω από τη βάση του σπιτιού. Μπορείτε επίσης να την ρίξ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΥΣΙΚΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ

ΦΥΣΙΚΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ Σε τρεις κούπες νερού, προσθέστε δυο κουταλιές της σούπας λιωμένο σκόρδο, μισή κούπα τριμμένο μαϊντανό (ξηρό), βράστε το μείγμα μέχρις ότ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ Έχετε μυρμήγκια στο σπίτι σας; Ψεκάστε με χυμό λεμονιού όπου δείτε μυρμήγκια να μπαίνουν. Τα μυρμήγκια και οι κατσαρίδες δεν μπορούν να α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ

ΕΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ Για να παγιδέψεις τα έντομα στο υπόγειο ή στην αποθήκη, τοποθέτησε μονωτική ταινία (με την πλευρά που κολλάει προς τα πάνω) κατά μήκος τη...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΛΥΜΑ ΛΙΣΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΔΙΑΛΥΜΑ ΛΙΣΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ Αγόρασε ένα πλαστικό μπουκάλι για ψεκαστήρα και γέμισε το μισό με νερό, ενώ το άλλο μισό με διάλυμα Λιστερίνης για το στόμα. Ψέκασε επάνω...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ Μέχρι να πάτε στον οδοντίατρο ή μέχρι να κάνετε εξετάσεις μήπως έχετε αμυγδαλίτιδα κ.λ.π., ανακατέψτε μια κουταλιά ζάχαρη με λίγες σταγόν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΟΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΟΣ Το θερμός θα ξεμυρίσει αν βάλετε διάλυμα νερού και σόδας ή διάλυμα νερού και ζάχαρης το ανακινήσετε και το αφήσετε με το διάλυμα όλο το β...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Για να καθαρίσουν να τις περνάτε με λίγο λάδι όταν είναι ακόμα ζεστές. 

Διαβάστε περισσότερα »


ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Βιταμίνες: Μπορούμε να παίρνουμε όση ποσότητα θέλουμε από τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες (C, B) ενώ από τις λιποδιαλυτές (A, D, E, K) πρέπει...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ

ΑΝ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ Αν δεν έχετε σοκολάτα κουβερτούρα βάλτε σε αναλογία με ένα πλακάκι κουβερτούρα: δύο κουταλιές της σούπας κακάο και μισή κουταλιά της σο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΗ ΜΗΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ

ΓΙΑ ΝΗ ΜΗΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ Για να μην μυρίζουν το κοτόπουλο και το κουνέλι πριν τα μαγειρέψετε πλύντε τα με ξίδι ή τρίψτε τα εσωτερικά και εξωτερικά με μισό λεμόνι ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΦΡΑΟΥΛΑ Βάλτε στο σέϊκερ φρέσκες φράουλες, λευκό ξηρό κρασί,βότκα και τριμμένο πάγο.

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ Χτυπήστε στο σέϊκερ 1/ 4 ποτηριού χυμό λεμονιού, 2 κουταλάκια ζάχαρη, 1/ 4 ποτηριού μεταλλικό νερό, 1/ 4 τόνικ και 1 μεζούρα καπακιού του...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΤΕΚΙΛΑ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΤΕΚΙΛΑ α) Αλείψτε το ποτήρι με χυμό λεμονιού και ζάχαρη και βάλτε το ποτήρι για λίγο στο ψυγείο. Ανακατέψτε στο σέϊκερ τεκίλα με χυμό πορτοκαλι...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΒΟΤΚΑ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Ανακατέψτε στο σέϊκερ:  α) 3 μέρη βότκα, 1 μέρος κουαντρώ και χυμό λεμονιού ή β) Ισες ποσότητες βότκα, μπακάρντι, σάουθ-εντ-κόμφορτ κα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΤΖΙΝ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΤΖΙΝ Χτυπήστε στο σέϊκερ τζίν με χυμό λεμονιού και λίγη γρεναδίνη. Γαρνίρετε το ποτήρι με φέτα πορτοκαλιού και κερασάκι.

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Για να τα γίνουν ξανά καινούργια τα έπιπλα σας περάστε τα με ένα πινέλο βουτηγμένο σε διάλυμα λαδιού και πετρελαίου και μετά τρίψτε τα με...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ Σημάδια στα ξύλινα έπιπλα από καυτά σκεύη φεύγουν αν τα περάσετε με μείγμα  οδοντόκρεμας και λίγης σόδας. 

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ Εαν καήκατε βάλτε στην πληγή οδοντόκρεμα ή αλεύρι. Για τα εγκαύματα από ήλιο χρησιμοποιείστε το χυμό αγγουριού ή και ώριμης ντομάτας.

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ Γαργάρες: 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι σε ένα ποτήρι ζεστό (χλιαρό) νερό. Φάτε ζεστή κοτόσουπα. Ο βήχας περνάει αν πιείτε χυμό αγγουριού ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΦΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΦΕΣ ΝΕΡΟΥ Τα κρυστάλινα βάζα και οι καράφες νερού καθαρίζουν αν τα πλύνετε  με ζεστό νερό στο οποίο θα έχετε προσθέσει ξύδι και χονδρό αλάτι.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΖΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΖΑ Για να μην μυρίζουν τα βάζα όταν μένουν άδεια και κλειστά βάλτε τους μέσα φύλλα δάφνης.

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ Ισες δόσεις κονιάκ, σαμπάνια και χυμό πορτοκαλιού και λίγη γρεναδίνη.

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΙΡ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΙΡ Σε ποτήρι σαμπάνιας βάλτε σαμπάνια ή καλό άσπρο κρασί και λίγο κρεμ ντε κασίς. ή χυμό φραγκοστάφυλου.

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΦΡΟΥΙΤ ΠΑΝΤΣ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΦΡΟΥΙΤ ΠΑΝΤΣ Βάλτε σ΄ένα μπώλ 1 μπουκάλι κρασί ροζέ, 1μπουκάλι σπράϊτ ή λεμονάδα, χυμό μήλου, φέτες λεμονιού και πορτοκαλιού,  κομμάτια φράουλες και π...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΑΝΓΚΡΙΑ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΑΝΓΚΡΙΑ Βάλτε σε μιά κανάτα: 1 μπουκάλι κρασί κόκκινο, 1 κούπα κουαντρό, τον χυμό από 2 πορτοκάλια, 2 λεμόνια και λίγη ζάχαρη. Μέσα στην κανάτα μ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ Οταν βάζετε έτοιμο κιμά για μπιφτέκια στην κατάψυξη μην βάλετε κρεμμύδια και σκόρδα, γιατί αποκτούν βαριά μυρωδιά. Προσθέστε πριν τα ψήσε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Για να μην ανοίξουν οι κεφτέδες στο τηγάνισμα βάλτε στην φωτιά το τηγάνι χωρίς λάδι και μόλις κάψει (για το καταλάβετε ρίξτε μια σταγόνα ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ Για κεφτεδάκια αφράτα και πικάντικα προσθέστε σόδα που την έχετε διαλύσει σε λίγο ούζο και ξύδι.

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!